HTML

Polgármester

A polgármesterek napi gondjairól nehézségeiről fájdalmairól álmairól szeretnék írni.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Van még esély?

2012.10.11. 19:09 árnyékgyuri

Fideszes polgármester vagyok egy elmaradott megyében. Liberális fideszes még abból az időből, amikor Szabad Kezdeményezések Hálózatát (bőrválltáska benne Petri), a Független jogászfórumot  (garbó-öltöny, műanyag dipi), stb. kellett felhívni ilyen-olyan szervezkedésre a komcsik ellen. 

Mint liberális utálatosnak tartottam a 2006-os rendőrattakot, elkeserít, hogy a vöröscsillagot különbnek tartják a horogkereszttől pedig darabra ugyanaz, de ugyanígy tehetetlen dühvel tölt el a röghözkötés, vagy a regisztráció. 

Én nem fogok regisztrálni. de remélem, hogy ez a választhatóságomat nem befolyásolja, eddig ugyanis csak a választók regisztrációjáról hallottam, a polgármesterekéről nem. 

A fideszt ma mindenki utálja. Ez tény. Nem sok kell a komcsiknak, hogy átlendítsék a választási matekot, oszt nekik fialjon a rendszer. Kérdés: Van még esély? Válasz: nincs. Nade ugye van még két év, és addig is tenni kellene valamit. De ezt ami most van semmikép sem kéne folytatni.

Mondok egy állatorvosi lovat: a regisztráció. Ha én komcsi lennék megígérném, hogy eltörlöm, a demokrácia nevében, mega zállampolgárok vegzálása (vágókép: ideges pesti emberek várnak az okmányirodában, riport: lemaradtam a dzsesszkoncertről, de ezeket el akarom küldeni stb. ezerféle médiacsemege) okán is. Ja mega zeurópából most érkezett szélsőfeminista eu X tanács elnöke is felszólított stb. 

Mi a tuti a dologban? Hetekig-hónapokig lehetőséget ad a nyelvköszörülésre, az antidemokratikus jelleg bemutatására, ÉS a LEGFONTOSABB: az eltörlés INGYEN VAN. Egy ígéret, aminek a betartásához egyetlen forint sem kell. Álmodni sem mernék ekkora ajándékot az ellenféltől. 

Jahogy a "szakértő" tanácsadók szerint kiszámolt, nyereség, hogy az egykulcsos vesztesei úgysem regisztrálnak? Rosszul tudják: regisztrálni fognak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://polgarmester.blog.hu/api/trackback/id/tr204833403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása